23Okt09

Goodbye my teenage years,Tommarow I welcome my twenties!

can't find no place where thrills are cheap and love devine.

Idag fick jag hänga med 2 stycken underbara tjejer!


the police is high

HAHA jag var tvungen att lägga in denna kipp...ganska rolig.

The November to come

Idag var dagen jag bokade min resa till Monterey,jag kommer att vara borta i ett halv år...åh herregud..känns lite overkligt att man kommer att vara borta så lång tid..
Jag åker den 17 november och kommer tillbaka den 7 juni.......
Under denna månad ska jag försöka träffa alla mina vänner....jag kommer att sakna dom mer än vad jag kan beskriva....känns som jag har redan börjat sakna dom....
nu ska jag ringa min pappa och farmor och alla att jag har bokat nu....
hejdå!


I am aware I am alive today

okdå,nu är det real life jag ska kommer att åka här ifrån om en månad och var borta i mer en 6 månader...det är riktigt.....jag kollar flygg biljeter och vi ska boka imorn eller snart...sen kommer mamma och adelia till Monterey i december....tur!
allt känns skumt....jag måste verkligen tar vara på allt nu..tar mer kort måste jag! Det är ett MÅSTE!!!


Fredag&Lördag!

Bra start till helgen,fezzzt och vänner..men idag är man påt idag igen och den här gången ska vi fira Erika också som fyllde år igår.....det kommer bli roligt!
Tummen upp säger jag!!


Its October again.....

Oktober har alltid vart en av mina favorit månader och den är äntligen här hos oss så jag vällkommer det varmt med glädje...
Men jag tror varför jag har alltid gillat oktober är ju först och främst så fyller jag år,mamma fyllde ju år också,hösten,som liten när vi bodde i USA gillade jag halloween och pumpor som vi grävde utt...men jag tror det jag gillade mest var ju att jag visste att Thanksgiving och Julafton var bara runt hörnet och dom var min mysigate och favorit höggtiderna! Jag önskar vi hade thanksgiving här i Svergie...synd att vi inte behöll tradtionen när vi kom hit jag menar vem gillar inte kalkon,sött potatis,yams och pumpa paj???

Men idag har min mamma fyllt år och jag,Adelia,Isak,Maggan och Patrik har firat henne lite....
Jag och truppen(Adelia,Giuseppe och Giovanni) gav henne present kort på bella note så jag tänkte hon och isak kan dra dit någon dag snart sen gav Isak henne Lars Winnerbäck biljeter ( och jag vill med ) 
 
Och imorn så fyller erika 19!!!!!!!! :)

RSS 2.0