Maj09

Jag fick en riktigt lyckad helg och det bror på att jag har kanon bra vänner!  Det blev bland annat fest,utgång,bbq, och sola! Ja det har varit riktigt skönt!

jag hoppas att solen stannar kvar hos oss ett tag till nu. Nu är det bara 11 dagar kvar till studenten! Och 10 dagar till Giuseppe&Giovanni kommer!
wohohoho!!

nu ska jag sova,det är ganska skönt på sommaren at ha ett rum nere i källaren var det inte är super varmt hela tiden som resten av huset....
jag hatar att jag glömt att beställa andra twilight boken new moon..jag får göra det imorn. Jag vill ha något att läsa nu.


there is always a little hope

Jag måste börja med och ge mig själv en applåd över hur duktigt jag har varit det senaste tre dagarna och bara pluggat,pluggat och pluggat. Jag har fått massor gjort och det är så skönt. Nu är det bara så lite kvar i skolan,någon mer arbetsuppgift och någon mer prov som jag ska göra på måndag sen är det förbanat klart tror jag?! Jag hoppas.

Nu sitter jag och mamma och blekar våra täder vita..idag är första dagen men jag hoppas på resutalt!
Jag sitta uppe i ca 20 min till sen ska skölja ur min mun...var sen läsa min bok och sovagott,jag är trött.
godnatt!

25Maj09

det är helt sjukt att jag är fortfarnde är sjuk,eller att jag har ont i halsen. Det är ganska jobbigt! Jag levt på the idag.
Jag tänkte ringa till vårdcentralen imorn om jag inte mår bättre....

Och idag har jag gått och blivet ensam stående syster för två dagar,mamma är i Stockholm på kurs för skolan.
Jag tycker lite synd om henne hon ringde förut i lite panik och berättade att hon har gått och tappat bort hennes plånbok..det är ju mindre kul.

Och föresten är det bara 16 dagar till Giovanni&Giuseppe kommer till Sverige och då är det bara 17 dagar kvar till Studenten!!!!! Hur roligt är det inte! : )
Jag kommer att bli överlycklig


Bal09

Igår så var alla så så fina på balen. Det är alltid roligt att gå ner och kolla på dom när det går runt stan. Jag förstår inte att det var redan ett år sen man själv gick.

men sen på kvällen blev det uttgång och det var ganska roligt...idag har jag bara världens hals ont. det är mindre kul.

Ganska sugen att beställa en resa till bergamo Italien eller  en resa till Berlin jag hittade reser dit för endast 89kr TUR !
OCH RETUR med skatt avgift och allt! Det kallar jag bra, ingen som vill hänka på?






(Balen 09 Erika&Måns)
 

(Linda&Johan)

(Emilia&Pontus)

between a sign or hard place

Studentkryssningen var verkligen en tumme upp! Jag fick roligt så det var bra! 
Resultatet av elever som kom till skolan dagen efter kryssningen var 2 stycken..och jag var en av dom haha.

Jag hade dock viljat tagit lite mer kort från kryssningen från min sida,blev bara några stycken..hm. Det var roligt som sagt,mycket folk,mycket dricka,och mycket dansa!

Och idag fick jag en riktigt mysig dag med mysiga tjejer! Jag gillar dom. Nu ska jag sova och läsa lite i min bok eller se scrubs.

goodnight!


Studentkryssning

studentkryssningen idag,jag hoppas det blir roligt...packat klart nu ska åka om en 10 min.
pass-pengar-kläder har allt med mig

hej

18:26

28 maj är inte så långt kvar och då ska alla betyg sättas. jag fick lite ångest när jag kom på att det är faktsikt inte långt kvar och jag känner hur ska jag hinna med? alla uppgifter tar sån tid. Det ger mig mag-katar
Så idag la jag hela min tid åt läxorna,flera flera timmar.

nu har jag precis ätit mig en riktigt god middag det blev rostad kyckling och i mitten med salami&Pesto&Chevre ost. Yummy + Mango sallad med frö.

ska kanske ta mig en promenad och en sola tur,kanske bara men nu ska jag get back to the books.
byebye


12maj09

Ganska bra dag i prencip fick ta lång sov morgon och hade bara 3 lektioner på dagen var de sista var engelska då fick vi reda på att kursen var mer eller mindre avslutad,hade någon mer lektion gång i slutet av maj. I like

sen hängde jag med erika in på stan ett tag var vi träffade amanda också...sen kom mamma intill stan och gick med mig lite och jag då köpte jag en Student klänning,den var gullig tyckte jag. Köpte mig även några sommar toppar och ett par skor inför sommar de var också gulliga,skorna tänkte jag ha på mig inför kryssningen på lördag. Jag längtar nu. Ska bli roligt.


tell me sweet little lies

lördagen kväll blev inget sittade hemma som jag trodde att det skulle bli..blev vin drickande med tjejorna och prat.roligt.
men idag är jag riktigt törstig och lite bakis

men idag har jag tillochmed hunnit att vara på lassaretet en sväng med,har gjort en koditions test liknade för mammas skol-uppgift hon ska ha .Så jag maggan och emelie gjorde det. det gick bra. lite intressant också att man kan se hur mycket kropps fett man har och hur mycket muskel uppbygd man är o liknade med att räkna utt det bara. 

blir att plugga nu antaligen,fan

kanske läser en bok? eller se film? eller göra något helt annat och impulsivt? go wild and crazy haha
roligt det skulle vara


Slowly we’re dancing underneath the pale moonlight

ge mig sola väder. jag behöver vitamin d.

Fredag var det trevligt hängde med linda+hanna och emilia hemma hos linda var vi gjorde god mat,åt chips och godis,prata skit och planderade de veckorna som vi hade framför oss. Det är helt sjukt hur mycket man längtar till allt.
Jag förstår inte att skolan är snart slut? Var tog den här skol året väggen? No clue

än idag har det varit lungt,vart på footbolls match o kikade lite. Men nu är jag rastlöss och uttåkad.
kanske ska ringa grabbarna? Dom kommer snart egntligen! Den 10 Juni whoho. Jag är superglad att dom ska komma till Studenten,kunde nästan inte bli bättre.

hej


8 Maj

TGIF- THANK GOD ITS FRIDAY.

skönt med helg med nu och det är bara en veckan kvar till student kryssningen. det ska bli roligt. vi fick ihop nästan hela klassen att hänga på den,så det ska bli bra.

Och nu i 3 dagar har jag varit hund mamma åt en lite golden retrieveer valp på 20 veckor. hur gullig som helst..
Men man märker av att jag är inte van att ha hund längre.
Ska gå en liten promenad med den snart innan jag hoppar in i dushen och börja göra mig klar. Ikväll blir det middag hos Linda med henne och emilia och kanske hanna,det blir kanon! :)¨

hej


1945

äntligen en gång i mitt liv har jag gjort ett eget beslut över hur jag vill ha mitt sommar. blir kanske ett sommars jobb iför mig i vilket fall. Tänk att jag vågade berätta för min pappa att jag ville stanna och jobba i sommar. Tänk att jag gjorde det,jag fick inte fram många ord till honom men jag berättade att jag ville stanna iaf. Jag ska inte ha dåligt samvete över det här,jag ska inte ha dåligt samvete. Jag är gammal nog att välja själv,det är jag. Jag är liksom nästan 20.
jag måste tänka så.....det blir att kanon. Tänk vad jag ska göra med mina sommarjobbs pengar,Resa kanske? eller spara lite,shoppa ha det gött...åh en HEL sommar med vännerna också,jag minns inte när jag hade en sist.
En hel sommar och nu kommer jag  inte känna att jag kommer att missa något, varje gång när jag är borta känner man alltid att missar utt på saker och ting som alla gör.Men vad roligt det ska bli nu, nu kan jag vara med. haha

From a whisper to a scream

Jag är sjukt nervös,idag klockan halv sju ska jag på mitt jobb interjuv!  Innan det ska jag laga mat åt mig och Adelia,mamma är på kurs fram till onsdag.

men vad ska  jag ha på mig på interjuven? Jag måste ge en bra första intryck. Jag hoppas verkligen jag får jobbet. skulle bli så glad.

Och i lördags var Giuseppe på Prom. Jag har fått sett lite bilder han var så fin,jag önskar att jag kunde haft varit där och tagit lite kort på dom. (Giuseppe & Francesca)


Dream a little dream of me

Idag fick jag samtalet som jag har väntat på enda från i mars. Sommarjobbs samtal. Och jag ska på intervju med dom på måndag och prata lite. Jag hoppas verkligen att jag får sommar jobbet!
Allt jag kan göra nu är hålla fingerna!

Och idag är det första maj,riktigt härligt! Idag har jag varit hjälpsam och hjälpt mamma i trädgården hela dagen att rensa bort allt skit. Det blir ju fint efteråt.

Vi firade Mattis igår med,jag hade mig jätte trevligt! Lite full,lite glad och bra människor.
Fanny fyllde 23 igår också,grattis!
Felicia har även klippt och färgade håret på mig igår! Jag blev verkligen super njöd!
Det är bra att ha en kompis som är frisör! :)

nu ska jag göra mig klar ikväll ska jag hänga med emilia&linda,trevligt!

hej


RSS 2.0