july3109

imorse vakna jag till att en Nera och Agzie hoppade upp pa sangen och vakte mig,dom ar ju saaa sota. men jag blev natsan nertrampad av dom pga av deras storlek. haha

men nu ar jag vaken och redo for vad idag har att ge mig..allt jag vet att vi ska till joeys hus vid tre och och fira sophie lite sen vid fem ska jag hanga med Alisa idag igen och kanske dra till Santa Cruz eller sa. Det blir nog bra.
Igar lunchade vi med det var jatte roligt att ses,vi at pa soporos var dom har bland de godaste maten. Man far ju se nar dom gor det framfor dig och sa.Det ar lite roligt.

Efter vi hade hangt lite akte jag hem till mig var sen pappa skjusa upp mig till shopping centrum var jag skulle sma kolla lite,men jag kom pa sen att jag har ju ingen mobil telephon! Hur ska jag fa tag pa pappa nar jag ar klar har? Men jag tankte det finns ju san har har telephon automat som man kan anvanda, sa det ar ju nog lungt. Tror ni att det finns telephon automater eller? Nej det gjorde jag inte! Vad ska jag gora nu tankte jag? Jag hade inte lust att ga hem direkt, det var ju en bra 30 min promenad och jag var ju i hoggklaka skor. Sa jag tog mig en kaffe utanfor starbucks och hoppades att nagon som jag kande skulle komma forbi mig och da skulle jag kunna fraga om jag kunde lana deras telephonen,men det hande inte.
Sa jag hade bara en altanartiv kvar jag far ga hem i mina hoggklade skor ( var mina fotter redan har borja gora ont ).
Jag gick och gick och kom antligen fram till huset,mina fotter var oma och nastan blodiga eftersom jag fick varsta sko skaven. Jag skulle opna dorren,jag kanner att den ar last och ingen at hemma!Och jag har ingen nyckel! Jag ville borja grata.Sen tankte jag backdoren vid huset brukar vara oppet jag gick dit den var oppet jag tankte halleluja men for att komma in dit maste jag oppna en stor grind som vi har,tror ni jag kunde fa upp grinden??no way in hell!
Jag var skit sur! Sa jag gick till framfor av huset och vantade bara att nagon skulle kunna komma hem och oppna at mig. Jag vantade en bra 45 min innan nagon kom. hahaha jag hade verkligen en pitty party at mig sjalv resten av kvallen.

Men nu ska jag forsatta lasa min bok,jag ar snart klar med den! Den ar ju verkligen jatte bra! Nar jag borjar lasa i den kanns som jag inte kan sluta! Jag vill inte att det ska bara var fyra bocker! Jag vill ha mer!
men ha de!


July,30th,09

idag ar vadret dimmigt,jag hatart. jag hade hoppas pa lite sol idag med kanske en tur ner till stranden eller poolen? men nej det verkar inte det blir av.
Men i vilket fall ska jag gora mig klar nu for Alisa ska komma upp och hamnta mig om ca 30 min for vi ska luncha.Det kommer att bli bra. Vi ska aven aka in till Santa Cruz pa fredag och ga pa the Boardwalk,roligt.

hej


the ugly truth

min sondag har vart ganska lungt i fran sig,tog en lang sovmorgon var jag sen fick doughnuts till frukost och laste min bok. Var vi sen vid ett tiden akte hem till farmor var nastan alla i familjen var over och kaka pasta o sa. Sen akte jag och susie ner till sjon var barnen skulle kora paddle boats,vi satt och prata medan barna korde men det var trevligt!

Nu ikvall ska jag och cj antaligen se filmen the ugly truth pa bio ikvall,verkar ganska rolig.
nu ska jag upp

ha de


9:21

update to life helgen har vart bra. Igar hangde jag med Giuseppe&Francesca hela dagen vi spela ping pong,kaka och vi gick pa bio och kolla Bruno,filmen var ju rolig men den var ju som att kolla pa en bog porr film med komdi,ingen film som man vill kolla med ens foraldrar eller sa.
Idag sa har jag hangt med Julianna,Adelia,Helen,Gracie,Gabriella och Giuseppe vi gick ner till Myo ( varldens basta frozen yohgret stalle)  var man far sjalv ta pa sin topping och greja. Sen efter det drog jag,Adelia och Julianna till chipolte for att kaka och ta med hem till julianna och kolla pa gammla avsnitt pa oc. det var mycket trevligt.
Sa nu vantar jag hemma hos julianna medans hon och adelia ar och hamntar kevin pa jobbet,imorn ar det sondag och vi ska hem till farmor och traffa hela la familja och ata ihop och ha en fodelsdags tarta at giuseppe&pappa,.det ska bli jatte trevligt att traffa alla!

bye

helllllo

Just nu sitter jag och vantar pa att bli hamntad ska utt och ata med julianna ikvall nere pa alvarado st. det ska bli riktigt gottigt. Idag har tiden bara rusat ifran mig har vart bland annat pa bio och kolla pa Hangover en andra gang med Giuseppe&Manny,den gick att kolla pa en andra gang bara for att den ar ju skjukt rolig sen gick jag pa stan ett tag och nu kollar jag lite email och ska snart dra.
Men annars gick resan bra hit,fick vanta i amsterdam i fem och en halv timma det var det enda trakiga men annars gick allt jatte bra.

hej


time to pretend

packat och klart. Så nu säger jag hejdå motala hello monterey. Vi åker redan kvart över sex från linköping på morgonen.
lååång resa som väntar mig nu.Så jag har laddat med cd skivor,mat,bok,tidingar ja allt man kan tänka sig. Men det bästa med allt är att vi kommer fram på pappas födelsedag..woho vi blir en egen present. Det ska bli så roligt att träffa alla igen. Ja vad roligt det kommer att vara.
men annars så har jag jobbat idag och jag jobbade hårt,det var min sista dag idag.
nu ska jag försöka att sova de jag kan. pusssssss



your love is going down

senaste dagarna har vart lite intinsiva runt om kring här,har bland annat köpt flyg biljeterna till pappa i onsdags kväll vid två på natten och vid 5 på morgonen dagen efter åkte hela familjen upp till amerikanska abbasaden i stockholm för att förnya våran amerikanska pass inför vår resa på måndag morgon,( 100 dollar fattigare)

och hela helgen så jobbar jag, hur ska jag hinna med allt? packa har jag gjort det mesta av,men det är ju alltid små saker som man tänker inte på men som är så viktiga att ha med sig.
Ja och min ipod verka inte funka så nu håller jag på att ladda ner till cd skivor,lite old fashion style.
Och en annan sak jag vill göra är träffa mina vänner och prata med dom,skulle träffat dom idag men jag kände att det var så mycket här jag måste göra och få klart på och imorn kommer jag knappast hinna eftersom jag slutar inte för klockan 8 på kvällen. aaaaaaaaaaaaahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag forsätta....hej

Monterey/Motala

Min Nani&Nano(farmor&farfar) har verkligen en hjärta gjord av guld.Dom bestämde att det skulle betalla min och adelias resa till USA i sommar igen. Dom har guldhjärtar! Som det ser utt som åker vi redan nu på måndag.Jag hittade en jätte bra resa från linköping halv 1 på dagen.
Men samtidigt som man är jätte tacksam över att de vill betala så mycket pengar för att se oss i sommar så har man lite dåligt samvete, man vill ju inte att de ska betala för våran resa,det är ju upp till pappa att göra.

Så imorn blir det avgång till Amerikansk abassaden för att förnya mitt Amerikanska pass som har gått utt.
sen jobbar jag helgen och jag hoppas verkligen jag hinner träffa alla mina fina tjejer innan man åker.

adios amigos


learning to fly

hela helgen+måndagen har vart en stor fest. ja det är kul ibland när der blir så, har ju inga bilder från helgen men det har har helt klart vart en värd helg med mina tjejer.

och nu har jag läst utt new moon och är redo för att beställa den 3de boken,jag vill ha den och jag vill ha den nu.

men i vilket fall vet jag inte hur det blir med att åka till pappa längre i sommar,han måste börja bli mer plannerad. Nu sitter jag och adelia som vi gjorde förra sommar och undrar ska vi åka eller inte?

Ikväll ska jag ringa grabbarna och höra om de har något roligt att berätta och höra om de har skaffat skype än..skulle var det bästa!!!!!!!

nu ska jag göra årning gjord och klar byebye.

11juli09

det var en härlig ute kväll igår,det var mycket fest.

men idag är jag lite sliten och trött så nu kommer jag att ligga i sängen ett tag och läsa min bok och drömma bort från verkligheten ett tag,det kan vara skönt ibland.

ha de. hej

festiiiis

ikväll är det fest och jag är glad!

mmm marabou

updatering? yes.

I kort har veckan vart bra i det stora hel heten lite tråkigt bara att Giuseppe och Giovanni har åkt tillbaka hem till USA  i fredags,annars så har allt vart bra jag har jobbat ganska så mycket nu. Förra helgen så bodde jag mer eller mindre på jobbet kändes det som, det var bara tidiga morgon och sena kvällar. Så på min lediga måndag så hängde jag med Amanda&Erika det var rikight trevligt,vi åt tacos+Gooooodis+och kollade på första sasongen på  OC, i andra ord en jätte trevlig kväll.

nu jobbar jag bara imorn sen ledig hela helgen,jag gillart,gillart,gillart. Vad kommmer helgen att erbjuda sig på? Fest hoppas jag på.

nu ska jag kolla vidare på flyg biljeter till USA,jag och adelia ska åka dit runt den 23 juli hade vi tänkt, det är ju snart och vi har inte köpt några biljeter än...jag hoppas att jag får tag på pappa idag så jag kan boka lite biljeter...det finns mer eller mindre bara skit tider nu eftersom vi är ganska sena utte med att köpa...så jag kan ränka med ett 5-6 timmar mellanlandning någonstans på väggen minst.

hej


RSS 2.0