en trött torsdag

woho snart fredag känns verkligen bra.Pratiken veckan har gått bra än så, lite intinsiv men bra. Vi gick fem kilmoter idag vi hade en mini uttflykt runt stan. Jag känner mig ganska slut,och när kan solen komma fram?! det har varit grått i typ en  månads tid nu. 
Men det ska bli så trevligt med lördagen mina tjejor och jello shotar låter perfa! :) 

nu ska jag upp o laga mat åt mig o adelia. Jag ringde mamma igår hon hade de bästa tiden med grabbarna lätt det som. roligt för henne. Idag skulle dom upp till San Jose och sova över en kväll och gå och kolla på en hockey match med san jose sharks. sen imorn åker dom upp till San Francisco över dagen kul. 

nu ska jag upp

hej 


en trött söndag

Kan det finnans en mer långsamare dattor än min? tror jag inte. Jag blir galen för att den är så slö ifrån sig. arhhh.

idag bjöd pia o amanda mig o adelia på mat idag,det var kul. längesen jag såg dom eller pia iaf. men amanda har jag sett men jag har inte suttit ner och pratat med henne så sen vi har kommit tillbaka,så det varkul att catch up lite.
jag adelia och amanda kollade ävenpå filmen semi-pro det va lite små kul och även mammas boy. haha

nu väntar jag bara tills adelia ska komma hem hon är på herrarns innebandy och säljer lotter. 
Jag ska försöka hålla mig vaken fram till 12 inatt och försöka att ringa mamma för att se om hon kom dit ok.
Så jag kan känna mig lite lung.lustigt att tänka egntligen när jag ringer henne är kockan ungefär 2 på dagen och jag ska liksom sova. lite knepigt.
Och idags mest lysnade låt har varit Kate Voegele version av Hallelujah. jätte bra!

men hej

januari 24 2009

woho! redan klar med en vecka av pratik.Men jag tycker faktiskt att det går rätt bra.
Och igår så var jag ledig hela dagen himla skönt. Så på min ledig dag väcktes jag av adelia att hon hade tagit sönder nyckelhålan till utyre dörren,då kan vi ju inte låsa våran dör om vi ska någonstans.Jag ba nej det här kan inte hända nu.
Jag tänkte mamma åker ju imorn och då tänkte jag åh vad jobbigt måste jag nu ringa på måndag till en sån som kan sånt om dörrar och nycklar och be dom komma hit för att ändra våran hus nyckel..jag menar jag har pratik och jag kan inte vara hemma för sånt. men i vilket fall så löste det sig mamma kände någon som kunde ändrat.

men annars igår var jag på stan med mamma var hon köpte alla sista minuten grejor till resan idag.
Jag är lite avis på henne faktiskt att hon får åka och besöker grabbarna i 10 dagar utan att vi hänger med. Men jag och Adelia var ju där i en hel månad i jul så jag har juh fått träffa dom ju. Hon kommer säkert att ha jätte trevligt med dom,hon har ju inte sett de sen i Juli från i sommras,det är lite för lång tid att inte träffa sina söner på tycker jag.
Men efter en runda på stan med henne gick jag hem till Amanda var Elin kom även också.
Det var trevligt mat och tjejsnack.Sånt gillar jag! :)

nu ska jag forsätta kolla på scrubs

hej

its five in the morning

klockan är fem i fem på morgonen jag har inte riktigt kunnat sova så bra inatt pågrund av att jag börjar pratik idag i vadstena idag,och tänkt att jag skulle försova mig hela tiden. så det var lika bra att gå upp. Men det kan vara fortfarnde lite så att jag har inte riktigt vant mig än med tidskillnaden men ja.
Så jag är lite nerövs men det blir nog bra. Första dagarna är nästan värst man känner ju ingen på jobbet och man känner verkligen att man hänger efter hela tiden. haha

Sen börjar jag att få riktigt ont i min andra visdoms tand och det gillar jag inte.
Precis när pratiken ska va sen åker min mamma till USA på lördag,känner jag kan inte få ont nu.

Men helgen har varit bra. I Fredags så var vi hos fanny på tjejkväll med jätte god mat.
Lördagen på kvällen var vi hos Amanda och Söndagen var vi hos Felicia var hon klippte Erika och Gabbie så helgen har varit kul :)

thursday

sitter i skolan har svin tråkigt,har haft håll timme i nästan två timmar kul. men jag börjar 20 min.
så himla mycket att ta igen. men som tur börjar jag pratik och kan hinna med lite då.
jag fattar inte redan på måndag ska jag börja liksom,jag ska ringa in idag och prata med dom. Skont att jag har bara gatt 2 dagar av skolan innan jag ska utt pa pratik igen,sa  samanlagt kommer det att bli 2 manader utan riktigt skola nu.vart i usa en manad och nu pratik. ja ar glad for jag ar sa skoltrött.

igar gick jag och la mig vid sex tiden,var svin trott. sen vakande jag klar vaken klockan 23:52 och trodde klockan var 5-eller sex pa morgonen. för jag hörde min mammas tv på var jatte glad och trodde jag har sovit genom en hel kväll.

nej sa jag var vaken hela natten fram till halv fem  var jag tvingde jag mig själv att att sova lite.

ikvall ska jag tvinga mig sjalv att vara vaken lite senare. pia och amanda ska även komma förbi en sväng sen med,så det är bra och jag kana vara vaken.

2009-1-14

Jag var bland dom forsta att vakna i motala i natt tror jag av sig sjalv bara. gick och la mig vid halv sju pa kvallen sen vaknade jag vid 02:50. kul.

Men annars gick resan bra tillbaka,valdigt lang och trakig. men det gick bra. De forsta flyget fran San Francisco till Chicago fick jag och adelia reda pa nar vi kom pa planet blev vi uppgraderade av en andleding till forsta klass.
vi ba yippie. jag jag vet inte om vi hade manga mil eller om de kanske overbokade och behovde flytta nagra. sa vi fick mycket rum  framfor oss annars ar vi ganska ihop trangde. Jag och adelia bara hoppandes att vi skulle fa det ocksa pa nasta flyget for de som var de mer langre,men det blev sa inte haha.

Nar vi kom chicago hade vi inte sa mycket tid att byta flygg sa vi fick halv springa genom flyg platsen och vi fick ta bussar till andra terminaler. vi kom balnd dom sista men som tur han vi.
Det var sa kul att se mamma igar nar hon motte oss i linkoping. Jag hade saknat henne sa mycket. Packat upp de mesta igar iaf.Och idag sa slutar jag inte forens fyra i eftermiddag fran skolan, jag kommer att vara helt utt spelet slutet av dagen. oh lordie.

hej

January 11 09

jag har fatt en valdigt bra sista helg med min familj innan jag ska aka imorn/inatt. vi aker redan klockan fyra nu pa morgonen. Jag kanner mig helt slut ikvall och har fortfarande saker att packa och vi ar redan uppe i FYRA vaskor fyra stycken. Kom med ganska mycket saker men dock kom vi bara med tva vaskor bara. Vi aker upp till San Francisco - Chicago-Arlanda. Sen taget till Linkoping var mamma traffar oss.

ar lite hjartkrossad jag kommer att sakna min broder,som jag alltid gor. Jag saknar dom redan nu. Men vi fick en hel manad att vara istallet for tva veckor nu. sa jag far tanka att jag fick spendera mer tid sa med dom.

men annars som sagt helgen var kul. vi drog till big sur och hyrde en stuga mitt bland alla langa Red Wood Trees. som ar de storsta trader i hela varlden. som jag har hort iaf.
Vi bbq,hikade,spela monopol fram till 3 pa morgonen med Adelia,Giovanni,Giuseppe. Det var bara en natt men kul.

Och idag kom vi tillbaka och jag och adelia anvande vara present kort pa *Magic Nails* var man far pedicure och mannicure. jatte skont

sen hem till framor var vi sa hej och hejda till alla,jag fick inte saga hejda till alla som jag ville men det ar okej.
 men nu ska Giuseppe in och cecka sina mail.

men jag hoppas nar jag kommer hem till svergie far jag traffa alla fort,for jag har saknat alla.

hejhej


January 9th 2009

Jag och Adelia hangde pa stranden ett tag igar det var kul,hon hittade massor av sea shells som var fina.
 sen tog vi en promnad ner till Cannery Row var vi kollade affarer,konst och kopte glass.

Cannery Row ar ratt sa kul att ga igenom faktiskt ,finns mycket historia fran langt forr i tiden. John Stienbeck skrev bocker och bodde ett tag dar nere ocksa,sa det finns ratt mycket om honom dar.

men sen akte jag hem for att bli upphamtade,sen akte jag o fick jag ansiktsbehandling. det var bra.

Och idag sa pappa att han hade bokat en stuga for alla oss imorn i Big Sur over kvallen. Sa det blir roligt.
Sa idag har vi shoppat mat som galningar pa Costco och Savemart.Vi ska bara vara borta over en kvall men vi har mat for ett helt ar. Vi ska bbq,ata smores och annat gott! yum yum.

Jag fick en present kort pa target for att jag skulle uttbyta min scrubs serie eftersom jag fick en likadan av min bror i julklapp, sa pengarna av de kopte jag grejor till min rum i Svergie. sa det blir kul. fick lite roliga saker jag ska satta upp.
Jag och Adelia kopte aven min mamma lite jul klapps presenter,det ska bli ocksa kul att ge:)

ska antaligen borja att packa ihop lite av mina saker ikvall infor mandagen for jag brukar offtast stressa mot sluttet och alltid glommer jag nagoting. men hoppas inte den har gangen.

hej


the water is over your head and mine

imorse fick jag en tidig start pa dagen,vakande upp till med ny bakade bageles och donuts yummy. sen akte jag o adelia till Target for att byta mot en jul klapp jag fick av gino,serien Scrubs for jag fick samma av min bror.
Sa nu har jag har 20 dollar att shoppa loss,men vad ska jag kopa sasong 2 kanske? eller ett par skor? vaska?

men igar blev jag ocksa pro pa att gora arancinis det ar som ( italienska ris bollar ) med fyllning i,jatte goda med kul att gora ocksa.

och men pa mandag aker jag och adelia hem igen,redan varit har snart en manad. riktigt fort har det gatt.
Det har vart kul att traffa alla igen.
men ska bli sa roligt att traffa alla i svergie! men jag kommer att sakna grabbarna nagot enormt. Men om tva veckor efter vi har kommit tillbaka sa ska varamamma hit i 10 dagar for att vara med de. dom langtar.

men nu ska jag ner till stranden. hej


its sunday

Giuseppe och Jag sag Marley and Me igar pa bion,den var bra men ocksa sorlig.Vi tyckte att hunden sag lite utt som varan gamla hund Bailey,men det var nog for han var ocksa en ljus labrador.

igar kandes det som en sondag,sondagar nar man tar det lungt och har inga riktigta planer sa. Men idag ar det sondag och vi ska ata lunch hos Carolyn och Phils hus. Vi ska aven aka skridskor sen,dom har oppnat en konskt jord skridsko bana bara over jul och nyar tiden,som ska stangas imorn. sa idag tankte vi checka det.
Sen ska Julianna hamnta upp mig och Adelia o vi ska kolla pa nagra filmer.

hej


its a getogether

igar var sa himla roligt. min kusin julianna fyllde 23 ar sa jag helen och stephie arnade en "suprise party/dinner" at henne! Vi ringde 20 av hennes narmaste vanner att komma.
Vi at pa en jatte mysig resturang,med lang bord. Det var tarta,god mat,massor massor massor av balonger ( Foreseten forut nar vi skulle kopa balongerna gissa vem som fick sitta med det dar bak?? jo jag hahaha! fick typ ingen rum for mig sjalv.)  Och det var jatte roligt att traffa nagra som jag har inte sett pa hur lange som helst!
Tiden gick snabbt sa efter vi at de flesta av oss gick hem till helen och grace ett tag,det var ocksa mysigt!

Sen nu idag skulle stephie aka hem till henne igen i Palo Alto sa vi akte for frukost,Jag,Adelia henne,Julinanna,Grace,Jen till first awakening,det var trevligt.

Sen akte jag adelia och stephie till bio och sag Bed Time Stories med Adam Sandler.
det var sott.

Efter det nar jag kom hem gjorde jag o Giuseppe tacos at 20 pers hemma. Giovanni har typ 10 kompisar sovande over och Giuseppe har vanner har med,och aven vara kusiner Gina och Joey. sa det ar fullt upp!  men det ar kul

nu ska jag forastta kolla pa scrubs. det ar sa bra.

hej


Hello 2009.

Gott nytt ar. Jag hoppas verkligen att alla hade en bra nyar.
Igar pa dagen sa gick jag och adelia och badade och solade. Sen traffade vi Giuseppe som hade jobbat nere pa hammnen. Sen gick alla vi till den andra hammnen for att ata lite,vi tog varsin sourdough bread bowls med clam chowder och fried calamari. mm det ar sa gott.

sen var vi redan typ nere i stan var de hade First Night heter det,de har massor av aktivtier som pagar. Men vi blev lite trotta,sa vi gick hemat.

men  pa kvallen spenderade jag det med min familj,det var mysigt anda. Jag,Adelia,Giovanni,Giuseppe spelade world tour pa Gittar Hero mycket av kvallen! det var kul. Jag alskar att ha kul med dom,for jag vet att jag kommer att sakna dom jatte mycket sen nar jag aker tillbaka till Svergie igen.

men jag kanner att det skulle haft varit kul att spendera nyar i svergie ocksa med manga av mina nara vanner,och jag pratade med min mamma igar ocksa..jag saknar henne massor.

Men idag sa fyller aven Juliannna 23 ar. Och jag och helen ska och fler ska gora en overasknings party at henne! ja vad kul.

men nu ska jag gora mig klar. for nu ska alla till min farmor och ata mat!
30 pers.
Gott nytt allihoppa!!

RSS 2.0