junebug

I helgen har jag fått lång helg fri från jobbet,det har varit ganska skönt faktiskt. I torsdags efter jobbet drog jag och felicia ner till sjövik med hjalmar och lucas och tog varsin öl,mysigt. Var igår va det då sverige matchen mot england så då kom isak och tomas över och kollade det med oss(sjukt spenande match) var sen gick alla vi ner till pariseviken och tog en kvälls dopp,det var mycket trevligt.

Och idag har jag vart på stan en sväng,med familjen och kolla efter lite presenter och så til vänner och familjl i USA. Och ikväll lutar det mott fest,kul.
(lite bilder från igår)

(adelia,giovanni&jag)


tomas,isak,gio,giuseppe&adelia


jag och tomas

giovannioch giuseppe


Don’t let your victories go to your head, or your failures go to your heart.

woho vilken dag det har vart idag,jag mamma,giuseppe,giovanni,adelia,maggan,isak,tomas,axel och carro drog till boda borg över dagen i nyköping. Det var riktigt roligt faktiskt. Vi delade upp oss i två lag det blev jag,giovanni,Maggan,isak,och axel i ett..och de andra med de andra. Det blev ganska tävlnings inriktning där i slutet. Men som sagt det var jätte roligt och isak fick ihop tröjer till våran lag så vi matchade varandra. Men jag fick lite ångest när jag såg hur varmt och skönt det var utte idag,man måste ta vara på dagar som de. Men jag får ta igen det  imorn när jag ska till varamon med linda det ska bli göttigt sen jobbar jag på kvällen,men dock bara tre timmar.

jag ska försöka att få tag på pappa idag och boka lite biljeter till USA i sommar, jag måste också skaffa mig en ny Amerikansk pass när ska jag hinna med?! Jag måste göra det innan vi ska dit annars kommer vi inte in,amanda min kusin skulle träffa sin pappa i USA fick inte åka in på sitt svenska pass och fick omboka biljeten till dagen efter så hon kunde skaffa sig ett tillfäligt pass. De påstår om man är Amerikansk medborgare så ska man alltid ha en updaterade Amerikansk pass att komma in till landet. Ja det var nära en gång jag och Adelia fick inte komma genom tullen med våra Svenska pass i philedelphia,det var jobbigt. Men som sagt nu är jag mätt och belåten jag,giuseppe,giovanni och adelia tog oss en online pizza efter vi kom tillbaka från boda borg,alla vi är så trötta efter dagens kamp.

Men ska jag göra lite samtal hej.






22/6/09

igår var det fem år sen uncle rowdy försvan ifrån oss på havet,jag saknar honom så. Jag hoppas att han är i en mycket bättre ställe nu.

Igår blev det bio med la familjia och vi såg baksmälla,den var ju helt klart se värd. Mycket rolig som jag hade trott.

och idag har jag jobbat från 7-16,och det har gått bra.
nu ska jag in i dushen.
hej

22:34
jag älskar när det är riktigt fint sommar väder,jag blir så glad.
Och jag älskar hur man kan åka ner till sjövik eller liknade och bara ta en öl och njuta.
Som sagt jag fick båda två av de idag, toppen väder och en tripp ner till sjövik med Emilia,Malin,Sophia det var trevligt. Det var kul och träffa emilia jag har inte sett henne från studenten känns lite konstigt att inte ses varje dag längre och på torsdag ska jag även träffa Linda så det blir riktigt toppen. Nu ska jag läsa lite sen sova for jag börjar klockan sju imorn.
hej


flightless bird-America mouth

Det har vart en bra söndag,fint väder fick vi idag också så jag Erika&Amanda drog ner till varamon ett tag och sulllllla oss.Jag blir så avundsjuk att de ska till peace and love på onsdag jag skulle gärna viljat haka på om man hade pengar och var ledig från jobbet,men jag tror de två kommer att få den bästa tiden.

Men var nu sitter jag hemma och precis ätit en riktig taco buffe och är prop mätt men om en halv timme ska vi dra oss till linköping och gå på bio, vi ska filmen Baksmälla,jag tror den kommer att va ganska rolig.

Imorn ska jag jobba det känns ganska bra,jag får samtidigt lite pengar och så slutar jag ganska skapligt så jag hinner att komma hem och ligga i solen och njuta i de fina vädret.

Men annars har helgen vart bra för mig,Middsommar var ju i fredags var då bjöds det på vänner,fest och fest. kul
Lördagen var också bra, hängde med Amanda och Felicia ett tag på dagen var jag åkte hem sen var då jag och familjen pluss Isak körde mini golf på kvällen.

Och nu på onsdag ska jag och familjen,Axel,Isak,Tomas och Maggan till bode borg över dagen..det kommer faktiskt bli ganska roligt aldrig vart där förut...

nu ska jag fixa mig,hejhejeh


18juni09

Idag har dagen varit lååång idag,vart bland annat på information inför sommar jobb som semester vikare i sommar från 8-17 det  var lite små jobbigt.
Men imorn är det midsommar wohoho,det får mig att tänka positivt.

och föresten det är så roligt att ha Giuseppe och Giovanni här jag vill verkligen inte att de ska åka hem till USA.
nu ska jag läsa vidare i min bok,jag gillar den.

hejhej


jaja

senaste dagarna har det hänt lite bland annat som Giuseppe och Giovanni kom, Studenten,Jossan fyllde 20 år,fest,och jobbat. Ja det har varit mycket postivit!

idag som sagt på började mitt första introduktions dag på strömsborg och det var bra,gött med pengar..jag ska dit på onsdag också sen påbörjar jag jobbet på riktigt måndagen efter middsommar tror jag att det var nu.

nu ska jag läsa lite i min bok New Moon...hejdå



onemoreday

Det känns som om jag lever i något slags dröm,på två dagar så kommer jag fått träffa Giuseppe&Giovanni och ta STUDENTEN! Jag menar hur underbart är det inte?!
Studenten imorn ska bli underbart!

Det var helt underbart att träffa grabbarna idag,jag har saknat dom så...har även vart på medevi idag och käkat med alla 3or, sen bar det av hem till madde var vi klädde vår vagn till imorn riktigt fin!

Och Grattis Josefine på 20års dagen! Jag hoppas att du fick en riktigt bra dag!

nu ska jag forsätta kolla på greys med Adelia o Giuseppe.
cio!


STUDENTVECKAN!

Studentveckan har börjat riktigt bra. Men ikväll har vart lungt,jobbat hela dagen. Synd för jag hade velat vart med hemma hos Maddes stuga ikväll! Men pengar behöver jag verkligen och jobbet var inte ens jobbigt!

Men nu kollar jag på bilderna från helgen,gillar dom massor! Nu ska jag sova och lääänge imorn.


mina favo tjejer+jag!

00:00
Nu blir jag så arg på mig själv och mina kamera,alla mina fin fina bilder som jag tog igår raderades,jag förstår inte hur? 
Det stod på kameran nu tas korten bort,jag ba neeej. Jag har bara haft med mig min kamera en gång på studentveckan och jag fick fan några riktigt bra kort igår! Fan det förstörde allt!

STUDENTVECKAN

STUDENTVECKAN ÄR HÄR! GILLART

4juni2009

Jag har jag varit ledig hela dagen,och vad jag har gjort är städat med ett stort S. Men det har varit skönt samtidigt att slänga massa skit som inte längre behövs samtidigt är jag alltid lite velig,ska jag verkligen slänga det.? Tänk om jag hehöver det igen då? Eller kommer jag ha det till något annat? Så det kan ta mig min stund att gå genom saker o ting. Jag ska forsätta här nu efter,är inte riktigt klar annu.

Men i vilket fall igår var våran klass+andra op+bf i Stockholm och gick runt...det blev inte så mycket tid för oss själva att gå runt på stan o kika, men det var jätte trevligt i vilket iaf! Ett tips åt mig själv nästan gång man ska till Stockholm ta med en jacka i fall att det blir dåligt väder! Vi skulle på guide tour runt gammla stan,jag frös ordentligt!

Och imorn börjar Studentveckan! Allt börjar närmare sig! ojoj

hej

June109!

Första juni idag och och det kändes att det var,riktigt göttigt har det varit med lite skola och underbar värme att komma hem till och sola sig! Jag hörde på tvn att det skulle bli dåligt hela nästa vecka? Jag menar snälla inte inför studenten,inte då! ! ( 10 dagar kvar )

Imorgon ska jag till strömsborg och gå brevid för kvällen,spännande! Jag hoppas bara att jag kommer in i arbetet snabbt,för det värsta jag vet är när man är på pratik och inte vet deras rutiner riktigt än..

Sen på onsdag ska hela klassen upp till Stockholm över en dag..det kan vara något. Ska bli skönt att göra något så i veckan.

lite bilder ifån helgen som jag har glömt att lägga upp! (härligt med vänner)




RSS 2.0