puppy


TItta hur gullig är inte valpen??????
Azgie och Nera fick en lite bebis när vi var i Monterey,det var på tiden! Varje gång vi är där tror vi att hon prego,men inte vart.
Den är bara lite mer en vecka gammal!

21Aug09

En vecka har redan gått sen jag kom tillbaka till Motala ifrån Monterey var jag var och besökte min familj i lite mer en tre veckor. Känns lustig att skriva det pga det känns som jag aldrig riktigt har vart där känns som evigheter sen. Det kanske beror på också att jag tog inga kort när jag var där,jag brukar ta mängder av kort som jag sen brukar kolla på när jag är hemma i motala igen,men den här gången inget,så nu har jag inget att kolla tillbaka på. eller jag vet inte.

Själva resan var bra,roligt att se vänner och familj och jätte roligt var det att få lite mer tid med Giuseppe och Giovanni.
Jag blir galen att deras telephon är ur funktion så det inte går att få tag på dom utan att ringa mobilen som är sviiiiiin dyrt!
Det var precis samma när jag var där jag pratade bara med min mamma typ en gång ifrån hemma hos en vänns hus.

Men annars ser helgen utt att vara bra,bara om vädret kan ändra på sig lite. Ikväll är jag dock barnvakt åt min syster pga min mamma ska på dejt så jag är glad för henne!
Och imorn ser det utt som en fest,det gillar vi! Vi får även säga hejdå till erika då pga hon flyttar till kalmar nu nästa vecka för att plugga.Så det blir lite som en hejdå fest,jag är inte bra på säga hejdå till folk men jag tror hon kommer att trivas kanon bra där!

Idag har jag även läst utt min sista twilights bok,Breaking Dawn. Den var sååå bra! Alla dom böckerna var riktigt bra tycker jag! Jag är lite ledsen att de finns inte en 5.
Men ikväll ska jag påbörja en annan bok som verkar jätte bra den heter "The Time Traveler´s Wife"  Dom har även gjort en film ifrån boken,så det borde vara bra. Jag vill läsa boken innan jag ser filmen.Här är trailer!

Wednesday afternoon

Den har veckan kanns som att dagarna har bara sprungit in i  varandra,man har nastan inte koll vilken dag man har gjort vad riktigt. Men det blir kanske offtast sa nar man ar ledig? Men i vilket fall igar hade jag en jatte trevlig tid pa middag med Adelia,Hanna och Yvonne! Det var jatte roligt att se dom igen,jag har inte sett hanna pa jag vet inte hur lange sa det var ju verkligen kul! Sen efter middag gick alla vi och kolla pa filmen The Ugly Truth,det var ju verkligen en sevard film!

Och idag har det vart ganska lungt,vart lite pa stan och kikat nu sitter jag hemma hos susie o mario och ar pa deras internet eftersom vran funkar inte igen. JATTE JOBBIGT!
Och jag saknar mamma! Jag har bara kunna prata med henne en gang sen jag har vart har.

Men annars ar jag ganska glad imorn ser der utt som att va fest sa det ska bli roligt,jag tror jag och Alisa ska pa thursday night throw down pa cannery row.

nu ska jag hanga med alla. pusss


Go green,get green

Helgen har varit en riktigt tummen upp for mig! I fredags blev det ingen santa cruz men det blev av att Hot tuba istallet med Alisa,Anthony och Alex. Sa det var ju roligt!
I lordags sa akte jag,Julianna och Jenn til lala grill och at middag det var jatte trevligt! Sen akte vi en lang bil tur vid kusten och kolla pa alla fina hus som fanns omkring och pratade om det mesta!

Och for att topa allt igar sa kopte jag min fjarde och sista twilight bok! Jag vill inte att de ska ta slut sa snabbt! Dom ar ju hur bra som helst! Lovesit.

men idag blir en ak tur till prunedale och ata lunch hos joey+alla barna. Sen blir det nog hang med julianna.

Och nu i veckan blir det nog middag med bade Rachel och Hanna+Yvonne! Ja det blir nog kanon!

ha de!!!!!

RSS 2.0