kvar i nått jag lämnat

helgen som har varit kan jag beskriva som gott&blandat! lite drama,lite fest,lite creepers ja lite gott och blandat helt enkelt. I lördags var jag med julianna hela dagen sen på kvällen bjöd Alisa mig på Catylins 20års fest! Det var kul,det blev jello shots,vin och beer pong..så det så...idag ska jag städa upp i mitt rum sen ska jag ivägg och äta söndags lunch med la familiga pennis hos farmor,eller så blir det att åka utt till Carmel Valley och luncha,för det är så himla fint ute idag...vi får se...nu ska jag fixa mig klar.hejdå.







Ge mig mars!

Jag saknar mina vänner! Jag saknar er så mycket,jag saknar er verkligen! Och jag kan inte glömma att skriva att jag älskar er lika mycket som jag saknar erf! Jag önskar jag var hemma i motala. Men jag ska försöka göra det bästa av allt. Jag vill ha mars mer en något annat! Ge mig mars!!!!!!!!


Happy thanksgiving!

Jag vill börja med att säga happy thanksiving till alla! Det är som sagt thanksgiving här i USA idag,var vi då träffar man hela familjen,äter kalkon,jams,pumpa paj ja jag tror ni förstår och säger tack för det man är tacksam för och tacka alla de fina männsikor i ens liv...så jag tänkte jag kunde skriva ner vad jag är tacksam för...Självklart är jag tacksam för båda min familj här och i svergie och mina fina fina vänner som jag har,jag är tacksam för min och mina käras hälsa,att alla har pengar till att köpa mat,att alla mår bra helt enkelt det är jag tacksam över!öp

men som sagt annars så har jag varit en busy body det senaste dagarna vart på jobb interjuv,leta lagenhet,sökt mer jobb,öppnat bank konto,hängt med alisa,susie och julianna...vart ute och käkat,städat,tvättat,gjort eranden...ja...och imorn ska jag påbörja min Jul klapp handlande tror jag,imorn är det de bland de största shopping dagarna av hela året...affärer öppnar mellan klockan 3-och 4 på morognen för att det kommer att bli så stora rea ute,så varför inte börja shoppingen imorn..+ att jag hitta 70 dollar i min jeans ficka igår som jag gkömde bort om jag hade...så det gjorde mig en mycket bra humör!

Hahhaha mamma skickade en länk till mig över facebook förut....jag tror det var det roligaste jag har sett på länge,om jag hittar ett sätt att få den uppe här på ska jag visa.....skit kul!



22November2009

Jag vill börja med lite roliga nyheter eller roliga nyheter för mig,nu på tisdag ska jag på jobb interjuv på ett cafe nere på stan! Cafe heter plummes och är en mysig liten ställe...hoppas det kommer att gå bra.
Helgen har varit bra än så,varit ganska busy. Fredagen som var igår gick jag och Giovanni och kolla på twilight New Moon,filmen var bra men jag gillade boken mycket bättre! Jag träffa även Giuseppes flickvänn för första gången igår,hon var jätte trevlig så det var kul.
Idag har jag bland annat varit på antikrund och köpt adelia lite saker till hennes ruim här,rummen kommer att bli jätte mysig och väldigt girly!

Haha nu kollar jag på the office,aldrig tänkt på hur roligt den seiren är.... föresten så prata jag lite med fillan förut och hon var på fest...jag önskar jag var där med! Jag saknar mina vänner massor.

men ja imorn ville julianna att jag skulle springa med henne,jag vet inte hur jag ska göra än..samtidigt som det kan vara skönt är jag ingen springande tjej...eller träna tjej...men jag kanske borde träna eller likande när jag här,eftersom sina matvanor ändras ju..

ikväll ska jag lägga mig tidigt....hej



Adelias dag.

Idag fyller världens bästa Adelia 11år...jag tyckte det var lite stynd att jag inte var hos henne i motala idag,men jag skypade med henne förut och hon verkade som hon fick en riktigt bra dag..kalas med vänner och sen gick hon och mamma och såg på twilight new moon...det var bra att veta det!

nu inväntar jag middag sen blir det att bära sig av till biografen jag med,med Giovanni och så ska vi självklart kolla på New Moon....som man har inväntat!



pussssoch kram


nov1909

Idag är det dag två i monterey,och jag vet inte vad jag ska hitta på mer än att jag ska träffa Julianna på kvällen och gå utt på middag....

Igår imorse så skypade jag hela förmidagen med mamma&adelia och prata med dom,det kändes skönt att man kan bara göra så nu när man är så långt bort från varandra....
Sen åkte jag och pappa till Pacific Grove och kolla runt i tre stycken antik affärer,det var lite roligt! ( han letar efter en sak en byrå till adelias rum ) sen gick vi och strosa lite till sen luncha vid på scooners en resturang precis vid vattnet,det var hilmla fint! Sen på resten av kvällen hängde jaga bara med Giuseppe och Giovanni....

Nu gick farmor precis hon var här och lämnade doughnuts,jag tror jag kommer gå upp i vikt medans jag här...knappt varit här en dag och känner matvanorna som finns här är ju inte sig likt riktigt...men ja...lite god mat kan man endå få una sig själv ibland.....

nu ska jag packa ur mina väskor som jag skulle gjort igår,hejdå

(en hälsning från monterey)


The two Motowns

Ja jag kan inte ens börja skriva hur jag känner mig och hur jag mår,för allt känns så overkligt just nu...tanken på att jag ska lämna mina bästa vänner,mamma,syster och motala i ett par timmar förstår jag inte...mina väskor är packad,jag har mina biljeter,jag har sagt hejdå...men ändå så förstår jag inte...att jag kommer inte se dom på flera månader...jag tror jag inte vill fatta än riktigt,jag vill hålla tanken kvar att jag kommer se dom snart igen och då menar jag tanken på att se dom i helgen och skaka rumpa inne på harrys...haha!
Hur jag kommer att sakna dom,jag älskar dom så mycket...dom gör mig till en sån mycket bättre människa!
Jobbigt att säga hejdå till folk,då menar jag vänner,kusiner,familj...men jag har börjat lära mig att göra det nu under alla år man har gjort det men det blir ju aldrig roligare!

Men ja jag får ju som sagt tänka postivt och det då menar jag att jag får ju träffa Giuseppe&Giovanni och resten av min familj där och vänner...så dom har man ju saknat med i mängder massor...jag har hatar att ha mitt hjärta i två olika länder....ujuju...
Som sagt jag älskar att jag har massor av bilder som jag har på datorn och att det finns telephoner....
Men nu börjar jag något nytt och hoppas på det bästa det är det enda man kan göra ju,jag ska försöka hålla mi´g updaterad ju....

hejdå och puss på mina käraste

a broken promise and a broken heart

Igår fick jag en riktigt fin avskedsfest utav mina vänner vi drack vin,pratade,och åt väldigt gott mat! Varenda en av dom har en guld hjärta! Jag kommer att sakna ihjäl dom! Jag fick sån tur att jag fick just dom vännerna i mitt liv,som jag vet så kommer jag alltid ha dom kvar var man än befinner sig i världen...
I love you all!

Sen gick vi utt till staden men det var helt klart mysigare innan,men jag fick ju som sagt träffa lite människor innan jag ska ta mitt väg bort...Det var jätte synd att elin inte kunde vara med igår hoppas jag hinner och se henne innan jag åker...

Haha kollade just på mobilen nu har jag lite mer videoklipp jag kan kolla på sen...tur man video klipp, bilder,facebook,telephoner & självklart skype så man kan hålla sig updaterade med sina kära på andra sidan av jorden!

idag får jag se vad för roligt man hittar på idag...

BIG TIME LOVE


Its always better when we are together

Just nu ligger jag varmt och bekvämt i min sköna säng och har inte orken att gå upp än,pluss att jag har gått och blivet ganska förkyld med fy vad tråkigt,men en förkyldning kommer inte stoppa mig att gå utt ikväll och ha roligt ikväll med min bästa tjejer en sista gång på flera månader! sen är det goodbye motown!

men idag ska jag packa lite mera och och fira little miss sunshine ( Adelia ) idag eftersom hon fyller nu på fredag och då är jag redan i USA.....

Men igår hade jag och felicia en helkväll hos mig med mat och prat,det var mycket mysigt! Vi skulle se på filmen the last house on the left men vi kom aldrig till den,jag såg lite av filmen efter hon åkte..men sen stängde jag av den eftersom jag gillar inte kolla på skräck filmer ensamma,kanske ser klart den idag innan jag lämmnar tillbaka den!

hejdå


Northern sky....

Nu är det inte långt kvar innan jag är på planet på vägg till Monterey,jag tycker det här veckan har gått hur fort som helst från skillnad från föra veckan som gick jätte segt...
Men som sagt har packat massor idag,jag undrar om jag kanske packat lite för mycket kläder?Frågan om min väska kommer att bli för tung??ajdå. Men jag menar jag kommer ju att vara borta i flera månader och då vill man ju ha sina saker!

Idag har jag fikat på stan med Emilia&Linda på ströget,mycket trevligt! Vart på banken idag med och fixat visa kort och lite internet bank så jag har när jag är i USA...kan vara bra!

men ikväll ser utt som en frågetecken?Men nu ska jag upp och fika!

by the way längtar jag galet mycket till helgen! ska bli roligt eller båda roligt och sorligt sista helgen i m-town för ett väldigt lång tag,det känns lite i hjärtat!

xoxo


I do adore you

Att beskriva helgen så har det varit oehört bra och väldigt händelserikt! Från hemma kvällar med fillan och kika på true blood till utgång och röj på stan, hitta video klipp på mobilen,jennys födelsedags fest och åka bil och få bilstop..ja riktigt bra helg.

Med vänner som mina och helger som denna gör det så mycket svårare att åka härifrån och åka till usa...jag menar jag kommer att sakna allt och alla så mycket. Jag vet att jag kommer att må skit när jag kollar på facebook eller läser bloggarna och kollar på alla deras bilder från fester,häng m.m. 
Men som tur är kommer fyra stycken av mina bästa tjejer till usa i mars och hälsa på mig i 2 veckor.....grymt roligt kommer det att bli!
Men som sagt det ska bli riktigt roligt att träffa Giuseppe och Giovanni igen,det längtar jag till! Och jag hoppas att jag får jobb när jag kommer dit ganska direkt,och mig åkande dit blir bra!


nov509

Idag har jag haft en riktigt härlig dag,det började med att luncha på stan med erikis...sen träffa felicia på kvällen var vi låg och kolla på true blood! Vi blev helt förälskade i alexander!
Som sagt mycket mysig dag...jag kommer sakna mina tjejer massor när jag åker....

True LOVE! Yes it isssss!




welcome november

Jag hatar att vara arbetslöss jag kryper snart på väggarna hemma! Jag hoppas bara när jag kommer till USA hittar jag ett jobb snabbt så det inte blir lika dant där! Men med våran dålig ekonomi i världen vem vet? Jag ska stanna postiv. Annars en liten uppdatering helgen varit bra,Amanda fyllde 20 år på fredagen!

idag har jag tagit svin influensan spruta,jag känner inget av det bara ont i armen..tänkte det var lika bra att ta det innan jag ska till pappa nu...
Jag fatar inte att jag åker nu om två veckor,skumt! Var borta i ett halv år har inte riktigt slagit en,herregud...
Men som tur får jag 4 kanon tjejer som hälsar på i mars! Jag lääääängtar redan

imorn får jag se vad som dycker upp...hej


RSS 2.0